“Identificación y conservación de fotografías”

identificacion_y_conservacion_Fotografías_Jordi_MestreJa és a la venda la segona edició impresa del llibre Identificación y conservación de fotografíasde Jordi Mestre i Vergés, fotògraf, químic, i restaurador de fotografies.

Esgotada fa temps la primera edició, i davant l’allau de demandes que la versió on-line ha suscitat, l’editorial TREA ha fet una segona publicació, en paper, com ens agrada tenir els bons llibres de consulta.

Identificación y conservación de fotografías, Jordi Mestre i Vergés. 120 pàgines amb fotografies a color. Editorial Trea, 2014. Col·lecció: Biblioteconomía y Administración Cultural. ISBN (llibre imprès): 978-84-9704-761-6. 2014. Edició digital: ISBN: 978-84-9704-713-5.

Una magnífica eina, us la recomano!

Filtra entrada per: