El mirall de plata en les fotografies: nou procediment d’eliminació

Ja s’ha publicat l’article sobre el mirall de plata, i com eliminar-lo de manera segura: “El mirall de plata en les fotografies: importància, mecanisme d’aparició i nou procediment d’eliminació”, de Jordi Mestre, Josep Mª Vergés i una servidora, a la revista Únicum (núm. 17). Juny, 2018. Ed. ESCRBCC (Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya). Dipòsit legal: B-16094-2002, ISSN: 1579-3613. Pàgines 5-14 i 127-131.

Podeu comprar la revista per a tenir l’article, o bé visitar la versió anglesa del blog on oferim una versió resumida del mateix. Ben aviat publicarem un vídeo perquè vegeu lo fàcil i revolucionari d’aquest nou mètode!


Contingut relacionat:

Mètode eficient i segur per a treure el mirall de plata en fotografiesConservació de fotografiess gelatino-argèntiques en paperConservació de fotografies en placa de vidreRestauració de fotografies a l'albúminaInundació del fons Buch de l'Arxiu Municipal del Districte de GràciaConservació i preservació… del llenguatge tècnic“Identificación y conservación de fotografías”, 2ª edición impresa

Deixa un comentari

Filtra entrada per: