Restauració de cartells de cinèfils

  • Beneficiari: Col·lecció privada.
  • Objectes: Cartell imprès de “Barbarella Queen of the Galaxy”, de 105 x 68 cm (1968); i cartell litogràfic de gran format “À bout de souffle” (160 x 120 cm), any 1960.
  • Autors: Ho desconec en el primer, i Clément Hurel el segon.
  • Danys: Estrips, plecs, alguns retocs anteriors.
  • Tractaments de restauració: Neteja, consolidació (laminació), aplanat, retoc. Muntatge per a exposició de cartell en gran format.
À bout de souffle...

Ja sabem com són les actrius… la Jean Seberg no ha volgut ser menys i li hem deixat un cutis que fa honor a la seva joventut. (La imatge és un muntatge digital de l’abans -a dalt- i el després -a baix- de la restauració)

Barbarella Queen of the Galaxy

La Jane Fonda ha quedat de pel·lícula després d’aquest lífting! Li hem tret les arrugues i plecs que li espatllaven la cara, i torna a estar… ESTUPENDA! (La imatge és un muntatge digital de l’abans -a dalt- i el després -a baix- de la restauració)

He restaurat cartells molt grans, molt més que aquests, i no obstant això recordo només algun altre cas en què el paper era tan, tan gran, d’una sola peça. Normalment les obres de gran format venen muntades en diversos trossos de paper, però no era aquest cas. Seberg … estàs grandiosa!

Clients