TBO: industrial heritage documents rescued from being lost

[untranslatable!!!]

¿Un tresor documental trobat entre la ferralla d’una deixalleria?
De l’insòlit descobriment se’n presenta avui una exposició a l’Arxiu Municipal Districte de Sants-Montjuïc: Manufactures Serra i Balet en postguerra. El TBO que va resultar d’aquesta troballa es va fer amb tanta il·lusió que el penjo de nou perque no falti entre les entrades del meu blog. I el dedico a l’arxiver que m’inspira les idees més eixelebrades.

Que el gaudiu! (feu clic en la imatge per a ampliar)

2013-009 Serra i Balet - TBO copia copia


Contingut relacionat:

Tinc fongs! ( ...o tinc fòxing?)APACHE: Materials intel·ligents per a l'emmagatzematge i exposició de patrimoni culturalMínima intervenció en la Serra i BaletEls paperets ADLAN i el tacteL'encapsulat com a recurs (desesperat) de restauració

Leave A Comment

Filter posts by: